lauantai 22. elokuuta 2015

21.8

Aloitin aamun tekemällä leivät, leivoin pullataikinan ja tein pullat.
Suurin osa päivästä kului lauantain catering-keikan misaamiseen.
Halkaisin kirsikkatomaatteja ja marinoin ne pestossa.
Tein torstaina valmiiksi leivät Toast Skageniin, ja tänään laitoin niihin katkarapu täytteen, siirsin leivät pakkiin, kelmu ja kansi päälle ja kylmään. 
Siivutin porkkanat legyymeiksi lauantain pääruoalle.
Vastuullani oli tänään myös salaattipöytä, joten kävin aina tarvittaessa täyttämässä salaatteja ja 
pidin paikat tietenkin siistinä.
Lounaan loputtua tehtiin joka päiväset rutiinit eli lämpimät ruuat ja salaatit pois, 
putsattiin hauteet ja pöydät sekä tiskattiin loputkin tavarat. 
Siivosin myös lattiat.
Ennen sulkemista kävin siistimässä vielä terassin ja laskin aurinkovarjot alas.

Huomenna keikkapäivä!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti